Zoek

Radio Jeko op 4 mei

Appels – Zaterdag 4 mei geeft Jeugdkoor Jeka haar tweejaarlijks concert. Het koor uit Appels bestaat intussen 44 jaar en telt momenteel een 50-tal leden. Sinds vorig jaar nam pianist Bart Van Lijsebetten de dirigeerstok over. Door een goeddraaiend bestuur onder leiding van voorzitter Katrien Meskens staat de dirigent er niet alleen voor en wordt er voor het koor steeds gezocht naar nieuwe uitdagingen.

Het concert zal bestaan uit radionummers van de voorbije decennia. Het koor zal een muzikale reis doorheen de wereld van de radiohits maken. Met een grote variëteit aan liederen gaande van Nederlandstalige nummers, musicalmuziek tot Engelstalige nummers zal iedereen aan zijn trekken komen.

De liedjes zijn vooral door de zingende leden zelf bepaald en werden door dirigent Bart Van Lijsebetten bewerkt. Met muziek van One Direction, John Miles, Gorki, The Buggles, musical Annie, Clouseau,… belooft het een boeiende muzikale avond te worden. Het koor zal instrumentaal ondersteunt worden door leden van de band Myopia.

Het concert vindt plaats in het parochiaal centrum in Appels en start om 20 uur. In voorverkoop bedraagt de toegang 7 euro voor volwassenen, voor kinderen -12 betaal je 3 euro. Een kaart aan de inkom kost je 10 euro.

Meer info: tickets@jeko.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie