Dendermondse City Sounds in Nijdrop

Dendermonde – Het Dendermondse muziekfestival City Sounds organiseert op 10 mei een avond in Nijdrop. In samenwerking met Red Bull Elektropedia haalt de organisatie het hippe Brusselse Pelican Fly-label naar de Opwijkse muziekclub.

“Pelican Fly is een platenlabel uit de hoofdstad met internationale allure. Wereldwijd worden de leden van dit collectief aanzien als pioniers in de future bass-muziek, een nieuw geluid dat zijn invloed laat voelen in verschillende muziekgenres zoals hip hop, house en EDM. De bazen achter het label runnen een maandelijkse avond in de hippe Parijse Social Club”, weet Diederik Vermeir van City Sounds. “Verder is Pelican Fly de thuisbasis van bekende dj’s als Cashmere Cat, Sinjin Hawke, Lucid, Deebs en Samename.”

Vrijdag 10 mei komt het label zich voorstellen in Nijdrop. De headliner van de avond is de Franse Canblaster. Deze muziekproducer maakt remixes voor Boys Noize en Rusko, was al te zien op Pukkelpop en heeft nu plannen met Pelican Fly. Ook de Spaanse dj Zora Jones komt langs. Zij produceert vernieuwende housemuziek door future bass te mixen met de typische clubmuziek uit Jersey. Tot slot tekenen de bazen van het label present en dat onder de namen dj Slow, Mr Tweeks en Richelle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord