Zoek

Leerlingen achter de microfoon bij Radio Beiaard

Atheneum bezoekt muziekacademie

Dendermonde – Het vijfde en zesde leerjaar van Atheneum Dendermonde werkten in het kader van het project ‘Go For Music’ twee weken lang samen met de Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Dendermonde (SAMWD). “De leerlingen bestudeerden al verschillende muziekgenres, maakten kennis met verschillende muzikanten en hun instrumenten, leerden al heel wat liedjes en zo veel meer”, aldus leerkracht Dorien Van Keer.

Afgelopen donderdag woonden de leerlingen in de academie een proefles Algemene Muzische Vorming bij. Donderdagnamiddag konden ze hun kennis meteen testen tijdens ‘Het Grote Muziekexamen’ op de school. De acht finalisten gaan nu dinsdag 30 april een hele voormiddag radio maken Radio Beiaard.

Het project werd afgesloten met een gemeenschappelijk moment waarop alle leerlingen van de school deelnamen aan de activiteiten van ‘sCOOLkids (Nickelodeon).

Atheneum bezoekt muziekacademie

Atheneum bezoekt muziekacademie

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie