Zoek

Handelaars nodigen klanten uit op exclusieve filmvertoning

Sint-Gillis – Het Handelscentrum Sint-Gillis pakt uit met een verrassende lenteactie en organiseert op pinkstermaandag 20 mei voor 160 gelukkigen een exclusieve ontbijtvertoning van de nieuwe film ‘The Great Gatsby’ in cinema Albert. De 3D-film met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan en Tobey Maguire is een nieuwe filmadaptie van de roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925. The Great Gatsby opent op 15 mei het 66ste filmfestival van Cannes in Frankrijk.

The Great Gatsby vertelt het verhaal van schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) die in het voorjaar van 1922 het Midwesten verlaat en naar New York verhuist. Hij jaagt er zijn eigen American Dream na en komt terecht in de entourage van de mysterieuze, altijd feestende miljonair Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), zijn nicht Daisy (Carey Mulligan) en haar man Tom Buchanan (Joel Edgerton). Zo wordt Nick in de fascinerende wereld van de superrijken gezogen en wordt hij getuige van obsessie, waanzin en tragedie.

Je maakt kan op een duo-ticket door bij de deelnemende handelaars je lenteaankopen te doen. De actie loopt tot en met 12 mei.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie