Ladies at Zenith op 12 mei

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith pakt op zondag 12 mei (Moederdag!) van 14 tot 18 uur uit met een verwendag voor meisjes en vrouwen. Op het programma staan massages, make-up demonstraties, haaradvies enzovoort. “Voor de dames die graag wat plaats maken in hun kleerkast organiseren we die dag ook een tweedehands kledingverkoop. De niet verkochte kleding kan trouwens geschonken worden aan het vrouwenopvangcentrum De Poort. Er is ook ruimte om te genieten van een hapje, een cocktail en de live muziek van onze resident dj’s Dossch-Y en Fooonetik. De inkom is gratis”, aldus Ward Vranken van Zenith.

Meer info: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord