Search

Ladies at Zenith op 12 mei

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith pakt op zondag 12 mei (Moederdag!) van 14 tot 18 uur uit met een verwendag voor meisjes en vrouwen. Op het programma staan massages, make-up demonstraties, haaradvies enzovoort. “Voor de dames die graag wat plaats maken in hun kleerkast organiseren we die dag ook een tweedehands kledingverkoop. De niet verkochte kleding kan trouwens geschonken worden aan het vrouwenopvangcentrum De Poort. Er is ook ruimte om te genieten van een hapje, een cocktail en de live muziek van onze resident dj’s Dossch-Y en Fooonetik. De inkom is gratis”, aldus Ward Vranken van Zenith.

Meer info: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie