Search

Vijftigjarigen komen samen in Baasrode

Baasrode – Alle Baasrodenaren die in 1963 werden geboren – en dus dit jaar hun vijftigste verjaardag vieren – worden uitgenodigd om deel te nemen aan een groot verjaardagsfeest.

“We stelden een werkgroep samen om zoveel mogelijk vijftigjarigen samen te brengen en verzamelden zelf al meer dan 150 namen én bijhorende adressen, maar natuurlijk is iedereen die Baasrode én 1963 in z’n curriculum terugvindt meer dan welkom”, aldus Ingrid Van de Berghe en Filip De Saeger namens de werkgroep. “Als je dus maar geboren bent in 1963 én iets te maken hebt met Baasrode, dan hoor je er bij”.

Het feest zelf vindt plaats op 7 september. “Als het goed meevalt, doen we dit zelfs om de tien jaar”, zeggen de initiatiefnemers. “Zo zien we mekaar toch wat vaker en kunnen dorpsgenoten van dezelfde leeftijd mekaar beter leren kennen. Wie weet worden slapende vriendschappen nieuw leven ingeblazen.

Meer info www.baasrode-1963.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie