Gemeenteraad komt samen op 15 mei

Dendermonde – De gemeenteraad komt samen op woensdag 15 mei om 20 uur in het stadhuis en bespreekt onder meer de aankoop van licht kogelwerende vesten voor de politie. Op de agenda staat ook de jaarrekening 2012 en begrotingswijziging 2013 van het cultuurcentrum. Ook zal het tarief van de Dendermondse cadeaubonnen worden vastgelegd.

Verder wordt het aanpassen van de overeenkomst tussen de stad en TMVW met betrekking tot het inzamelen, transporteren en saneren van het door de TMVW aan haar abonnees geleverde water op het grondgebied van Dendermonde bekeken. Het felbesproken RUP Hullenberg ligt op tafel, net zoals het restauratiedossier van het Kruitmagazijn aan de Mechelse poort.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord