Search

Marcel Steeman wordt nieuw voorzitter Vlaams Belang Dendermonde

Dendermonde – Grafisch vormgever Marcel Steeman (54) neemt als nieuwe voorzitter van de Dendermondse afdeling van Vlaams Belang de fakkel over van Barbara Pas, die onlangs fractievoorzitter werd in de Kamer en zich ten volle wil toeleggen op haar nieuwe functie.

“Nieuwe bezems vegen schoon. Meteen werd ook het bestuur van Vlaams Belang Dendermonde vernieuwd. Marc Van den Breen (46) uit Sint-Gillis is voortaan de nieuwe ondervoorzitter en Niels De Bilde (23) uit Oudegem wordt de voorzitter van Vlaams Belang Jongeren Dendermonde. Met een vernieuwd enthousiasme en een vernieuwd vertrouwen kijkt het nieuwe bestuur de toekomst tegemoet. Wie met dit nieuwe bestuur wil kennismaken is alvast van harte welkom op vrijdag 24 mei in Grembergen, waar in aanwezigheid van partijvoorzitter Gerolf Annemans een studentikoze zangavond zal plaatsvinden”, meldt persverantwoordelijke Fré Pas.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie