Jong N-VA tevreden met actualiseren GAS-reglement

Dendermonde – Het verstrengen van de GAS-boetes was afgelopen week ook in de jeugdsector hét gespreksonderwerp. “Vandaag (31 mei, nvdr) verklaarde schepen van Jeugd Lien Verwaeren aan de Dendermondse Jeugdraad dat zij bereid is tot een herziening van het lokale GAS-reglement. Jong N-VA Dendermonde juicht deze uitspraak toe en is vragende partij om vanuit de Jeugdraad actief mee te werken aan een actualisering van de GAS-regels”, aldus Tomas Roggeman, gemeenteraadslid en bestuurslid van Jong N-VA.

“De Gemeentelijke Administratieve Sancties zorgden de voorbije maanden voor controverse. Het is daarom extra belangrijk dat de regels transparant en actueel zijn. Jong N-VA Dendermonde pleit ook voor een duidelijke beroepsprocedure, zoals bij andere misdrijven het geval is.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord