Zoek

Rugby toont gouden hart

Sint-Gillis – De 20ste editie van Flanders Open Rugby (FOR) was een absolute voltreffer. “Het is een fantastisch jubileum geworden. De weergoden hebben ons, tegen alle voorspellingen in, mooi weer gebracht. Het sportieve niveau was opnieuw hoogstaand en ook het festivalprogramma lokte massaal veel volk”, aldus voorzitter Alain Buyens. De club zamelde tijdens het evenement ook liefst 12.000 euro in voor het goede doel. “Voor deze jubileumeditie was ook een ploeg van Bekende Vlamingen van de partij. De opbrengst van de veiling van hun truitjes op zondag, een tombola op vrijdag en zaterdag plus een upgrade van de club gaat naar de eerder aangekondigde projecten: De Tondeldoos, die zich inzet voor kansarme gezinnen met kinderen, het therapeutisch dagcentrum Eindelijk en het revalidatieprogramma ‘Herstel en balans’ van de borstkliniek van het AZ Sint-Blasius. Ook hier schrijven we geschiedenis!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie