Estafetteloop ten voordele van Think Pink

Grembergen – De estafetteloop ‘Ronde van Grembergen’ is op zaterdag 29 juni aan zijn zesde editie toe. Het concept blijft ongewijzigd. Teams van vier personen leggen samen 36 kilometer af in de straten van Grembergen. Eén teamlid loopt, de drie anderen volgen op de fiets. Er mag afgelost worden zoveel en wanneer men wil. Er is plaats voor 55 ploegen gespreid over de categorieën dames, heren en gemengd. Wie durft de uitdaging aan? Het inschrijvingsgeld bedraagt 36 euro. De winst gaat integraal naar Think Pink, de nationale borstkankercampagne.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord