Roots & blues op 29 juni

Dendermonde – Scotch’n’Soda en Henk Van der Sypt (B) sluiten op zaterdag 29 juni om 21 uur het seizoen in de Honky Tonk Jazzbunker af. “Special guest Henk Van der Sypt is bekend als de helft van het schitterende John Henry Orchestra. Hij is een muzikale duizendpoot zoals er tegenwoordig maar weinig meer in ons Belgenlandje te vinden zijn. Henk zingt, speelt harmonica en washboard dat het een lieve lust is en dit in combinatie met Ilias Scotch en de zijnen staat garant voor een alweer fantastisch klinkend feest van roots & blues”, aldus Jonathan Heuvinck van Second Line.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord