Search

Bruisrode Pleint op 29 juni

Baasrode – Bruisrode, de evenementenwerkgroep van de middenstandsorganisatie Baasrode Bruist, pakt op zaterdag 29 juni uit met ‘Bruisrode Pleint’. Op het nieuwe dorpsplein in Baasrode wordt om 17 uur de ‘kinderspeelstraat’ geopend. Om 19.30 uur bijt rapper Gleniaal, vroeger bekend als Mistaa G, de spits af. Hij wordt gevolgd door de Buggenhoutse coverband Bwan. The Wizards beginnen om 21.30 uur aan hun set en tot slot komt de Baasroodse coverband Thiscover op het podium. De toegang is gratis.

Meer info: www.bruisrode.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie