Zoek

Judith De Smedt neemt afscheid van middenstandsraad

Sint-Gillis – Judith De Smedt was van 2001 tot 2012 voorzitter van de stedelijke middenstandsraad. In oktober vorig jaar nam ze deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en werd ze verkozen waardoor ze haar voorzittersmandaat niet langer kon voortzetten. Vorige donderdag 20 juni nam Judith De Smedt definitief afscheid van de middenstandsraad. Ze zal voortaan de middenstandszaken vanuit de gemeenteraad opvolgen.

Op de foto: Dirk Abbeloos ( schepen van middenstand), Martine Van Hauwermeiren (gewezen schepen van middenstand), Marleen Alens (nieuwe voorzitter van de middenstandsraad) en Dirk Van Hecke (gewezen diensthoofd van middenstand)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie