Judith De Smedt neemt afscheid van middenstandsraad

Sint-Gillis – Judith De Smedt was van 2001 tot 2012 voorzitter van de stedelijke middenstandsraad. In oktober vorig jaar nam ze deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en werd ze verkozen waardoor ze haar voorzittersmandaat niet langer kon voortzetten. Vorige donderdag 20 juni nam Judith De Smedt definitief afscheid van de middenstandsraad. Ze zal voortaan de middenstandszaken vanuit de gemeenteraad opvolgen.

Op de foto: Dirk Abbeloos ( schepen van middenstand), Martine Van Hauwermeiren (gewezen schepen van middenstand), Marleen Alens (nieuwe voorzitter van de middenstandsraad) en Dirk Van Hecke (gewezen diensthoofd van middenstand)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord