Zoek

“Originele koopjes voor je kinderen aan fabrieksprijzen”

Dendermonde – Op zondag 7 juli van 11 tot 17 uur presenteren 10 bekende webshops meer dan 60 bekende merken in zaal Steenpoort in de Kerkstraat.

“Tien webwinkels verkopen de laatste stuks uit hun vorige collecties kinderkleding aan sterke Outletprijzen. De huidige zomercollecties worden aangeboden aan soldenprijzen. Leuke koopjes zijn gegarandeerd! Er is voor ieder wat wils in verschillende stijlen: retro, fashion én sportief”, meldt organisator Caroline Eeckhoudt.

“Als je echt toffe en originele koopjes wil doen, dan ben je op de kidsoutlet aan het juiste adres. Geen commerciële kleding uit grote ketens, maar leuke designs, stoffen en modellen. Kortom een origineel en uniek aanbod… en dat aan fabrieksprijzen!”

Naast het ruime aanbod aan baby- en kinderkleding tot 16 jaar, vind je er ook leuke accessoires en juwelen voor kids. Deze editie staat de populaire webshop Koekepeertje er ook met stoffen en fournituren voor de creatievelingen om zelf aan de slag te gaan. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie