Geruchten over mogelijke sluiting De Kleine Notelaar zijn onwaar

Vlassenbroek – Auteur Patricia De Landtsheer liet deze voormiddag weten dat de kunst- en literaire taverne De Kleine Notelaar in Vlassenbroek nog lang niet aan sluiten denkt.

“De laatste tijd doen er nogal wat geruchten de ronde dat kunst- en literaire taverne De Kleine Notelaar haar deuren zou sluiten. Bij deze wenst ons volledige team te melden dat dit NIET zal gebeuren en dat het voortzeggen ervan moet worden gestopt”, mailt Patricia De Landtsheer. “Wij willen bij deze ook meteen berichten dat Taverne De Kleine Notelaar nu meer dan ooit een bakermat is van allerlei kunstvormen of het nu gaat om poëzie, muziek, of beeldende kunst. De Kleine Notelaar is nationaal een begrip geworden waar mensen van allerlei rang, stand of afkomst zich thuis voelen en waar onze klanten in alle rust kunnen genieten van de heerlijke natuur, die zich rondom onze stulp in volle overmoed tentoon spreidt.”

Patricia De Landtsheer: “We nodigen alvast iedereen uit om met ons van de Kunstmarkt Montmartre aan de Schelde te genieten op 15 augustus vanaf 14 uur. Grafisch kunstenaar Tony De Bruycker en beeldend kunstenaar Henri De Saeger zullen gedurende twee weken aanwezig zijn. Er is een vrij poëziepodium voor zij die zich geroepen voelen. Er is live music. Er is een boekenmarkt van zowel origineel werk, als tweedehands. De toegang is gratis.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord