Zomerbar moet populair stadsfestival doen vergeten

Dendermonde – Er komt dit jaar geen nieuwe editie van het stadsfestival City Sounds wegens gebrek aan een festivallocatie. “Na de Hollandse Kazerne verhuisde het festival in 2011 naar Bastion V, maar nu blijkt dat ook het gebruik van deze site niet meer haalbaar is. In de toekomst zal onze organisatie zich dan ook toespitsen op het uitbouwen van een jaarwerking met evenementen op uiteenlopende locaties”, aldus Tim de Vogel van City Sounds;

De ‘Zomerbar’ tot en met 11 augustus in de tuin van het Huis van Winckel is het eerste initiatief in deze reeks. “De tuin wordt ingericht tot een sfeervolle ontmoetingsplek waar jong en oud kunnen verpozen in een creatieve omgeving vol culturele en culinaire activiteiten”, aldus Diederik Vermeir.

“Doorlopend zijn er vertoningen van films en documentaires, een fototentoonstelling, bordspelen, djs en een exotische cocktailbar. Daarnaast zijn er dagelijks ook activiteiten zoals comedy voorstellingen, een workshop circustechnieken, intieme concerten, swishing, een snuistermarkt, hairstyling en lindy hop met dansinitiatie”.

Op weekdagen opent de tuin om 18 uur, en in het weekend om 16 uur. Het einde wordt telkens voorzien om middernacht. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord