Zomerbar moet populair stadsfestival doen vergeten

Dendermonde – Er komt dit jaar geen nieuwe editie van het stadsfestival City Sounds wegens gebrek aan een festivallocatie. “Na de Hollandse Kazerne verhuisde het festival in 2011 naar Bastion V, maar nu blijkt dat ook het gebruik van deze site niet meer haalbaar is. In de toekomst zal onze organisatie zich dan ook toespitsen op het uitbouwen van een jaarwerking met evenementen op uiteenlopende locaties”, aldus Tim de Vogel van City Sounds;

De ‘Zomerbar’ tot en met 11 augustus in de tuin van het Huis van Winckel is het eerste initiatief in deze reeks. “De tuin wordt ingericht tot een sfeervolle ontmoetingsplek waar jong en oud kunnen verpozen in een creatieve omgeving vol culturele en culinaire activiteiten”, aldus Diederik Vermeir.

“Doorlopend zijn er vertoningen van films en documentaires, een fototentoonstelling, bordspelen, djs en een exotische cocktailbar. Daarnaast zijn er dagelijks ook activiteiten zoals comedy voorstellingen, een workshop circustechnieken, intieme concerten, swishing, een snuistermarkt, hairstyling en lindy hop met dansinitiatie”.

Op weekdagen opent de tuin om 18 uur, en in het weekend om 16 uur. Het einde wordt telkens voorzien om middernacht. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord