Vemmekensspoeling opnieuw drie dagen feest

Sint-Gillis – De 37ste editie van Vemmekensspoeling vindt plaats op 15, 17 en 18 augustus in de Torrestraat. “We hebben weer ons uiterste best gedaan om een gevarieerd programma in mekaar te steken met straattheater, ballonnenclowns, muziekgroepjes op het plein en op het podium”, aldus Erwin Jacobs namens de organisatie.

“Een belangrijke troef van onze oogstfeesten is het feit dat we heel kindvriendelijk zijn met kinderanimatie en heel betaalbare attracties zoals een paardenmolen, een klimmuur en death ride, springkastelen, een schietkraam en een viskraam.”

Erwin Jacobs: “Donderdag 15 augustus kunnen de kinderen zich amuseren met initiaties zeepbellen maken en kites maken. En ’s zaterdags zorgt Sarakasi voor een initiatie circustechnieken. Zondag is er uiteraard onze traditionele oude ambachtenmarkt op het voorhof en rommelmarkt op het achterhof. Er zijn ook enkele steltloopacts, een tafelgoochelaar en een ballonartiest.”

“Elke avond een geweldig optreden”

“Elke dag zal onze reus ook weer dansen, begeleid door ’t Klein Muzieksken. En op donderdag en op zondag is er een demonstratie van vlegelen te bewonderen”, aldus Erwin Jacobs.

“Elke avond staat ook een geweldig optreden geprogrammeerd. Op 15 augustus komt Roots langs, de folkband uit de streek die de mensen opnieuw wil verwonderen, inspireren en vooral gelukkig maken. Op zaterdagavond is er een optreden van Please Don’t Kill The Clown, een fantastische coverband, die beloofd heeft om er flink de sfeer in te brengen. De ambiance wordt daarna verder gezet door dj Mano. Zondag hebben we onze vaste afsluiter Sjoekroedt die elk jaar opnieuw het publiek weet te beroeren. Er is dus weer een heleboel te beleven en bovendien is de inkom volledig gratis.”

Meer informatie: www.vemmekensspoeling.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord