Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Guido Belcanto en Les Truttes headliners op Avalon Buggenhout Beukt

Buggenhout – Hoewel in Dendermonde heel wat te beleven valt dit weekend, kijken we toch ook even over de stadsgrenzen naar het festival Avalon Buggenhout Beukt (ABB) op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus achter cultureel centrum De Pit.

“Het festival heeft tot doel kwalitatief amusement te bezorgen aan jong en oud uit Buggenhout en zo ruim mogelijke omgeving. Anderzijds gaat de opbrengst van het festival naar een goed doel, met name de woonvoorziening voor personen met ernstige lichamelijke beperkingen Avalon uit Buggenhout-Opstal”, mailt woordvoerder Patrick De Cock.

“ABB is ondertussen zowat het enige festival in de regio dat nog wordt georganiseerd deze zomer, na het al dan niet tijdelijk afhaken van festivals als M’Eire Morough in Dendermonde en Popwijk in Opwijk. De economische crisis eist ook in festivalland slachtoffers. ABB bijt door deze zure appel heen, maar beperkt haar affiche. Maar dat is dan wel in de eerste plaats om er volgend jaar een knallende tiende editie van te kunnen maken.”

Het festival start op vrijdag 16 augustus om 18.30 uur met Stash, gevolgd door Toy en Guido Belcanto. Zaterdag 17 augustus gaat het festival om 17.30 uur van start met een optreden van Hear, hear! (a cheer). Daarna is het om 19.30 uur de beurt aan de Internationals. Om 21.30 uur moet A Brand het festivalterrein in vuur en vlam zetten. Les Truttes maakten in 2011 al eens het mooie weer op ABB. Nu zien we hen terug, om 23.30 uur.

Kaarten voor het festival Avalon Buggenhout Beukt kosten 15 euro in voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Uniek is dat deze tickets geldig zijn voor de twee festivaldagen. Kinderen jonger dan 12 jaar komen er gratis in.

www.avalonbuggenhoutbeukt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie