Atheneum heeft voldoende leerlingen voor dansklas

Dendermonde – Nick Van kerckhoven, directeur van de middenschool Atheneum, meldt dat de nieuwe optie dans een succes lijkt te worden. “Op dit moment zijn er 13 leerlingen ingeschreven. De school start met maximum 20 leerlingen”, laat hij weten.

“Van bij de voorstelling van dit nieuwe project hebben de we ondergrens op 8 leerlingen gelegd. Daar zitten we nu al ruim over en er komt half augustus nog een inschrijvingsperiode van 14 dagen”, zegt Van kerckhoven. “Er kunnen dus nog ongeveer 7 leerlingen bij, maar daar zouden we ons willen toe beperken. We moeten immers de kwaliteit kunnen blijven garanderen.”

“De mensen appreciëren duidelijk deze nieuwe mogelijkheid, waarbij leerlingen binnen het gewone lessenrooster hun hobby kunnen verderzetten”, besluit Van kerckhoven.

Wie zich nog wil inschrijven, kan vanaf 16 augustus iedere werkdag van 9 tot 16 uur terecht in de school.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord