Rode duivels opnieuw op Grote Markt

Dendermonde – Na het grote succes van de laatste kwalificatiematch van de duivels op 7 juni tegen Servië heeft het feestcomité van Dendermonde opnieuw gezorgd voor een voetbalfeest op de Grote Markt. De match zal live te bekijken zijn op het grote scherm en er zullen tal van randactiviteiten plaatsvinden tijdens de match.

Omdat vorige keer een 1000-tal bezoekers waren opgedaagd, besliste het feestcomité om dit opnieuw te organiseren. Op vrijdagavond 6 september kunnen de inwoners van Dendermonde en omstreken opnieuw genieten van onze duivels op groot scherm. Ditmaal nemen ze het op tegen Schotland om zich te kwalificeren voor het WK 2014.

Een deel van de opbrengst zou opnieuw naar het goede doel gaan. Wat dat goede doel wordt is voorlopig nog niet bekend.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie