Search

Kermisweek met Katuit als hoogtepunt

Dendermonde – De kermisweek op het einde van augustus is dankzij het Feestcomiteit Dendermonde opnieuw goedgevuld. Naast de traditionele kermisactiviteiten zoals de schietingen, kaartingen, een hengelwedstrijd enzovoort staan ook weer enkele grotere initiatieven op het programma.

Vrijdagavond 23 augustus vindt in de binnenstad de culinaire avondmarkt ‘Walking Dender’ plaats. Zaterdag 24 augustus wordt een nieuwe Vierzusterstedentocht gereden. Het vertrek en de aankomst bevinden zich aan café Den Hert in de Kerkstraat. ’s Avonds wordt op de Grote Markt een fuif georganiseerd. Zondag 25 augustus kan je deelnemen aan een barbecue en vrij podium aan café Den Hert. De dag erna, maandag 26 augustus vanaf 18 uur, vindt een wielerwedstrijd plaats. De kermisweek wordt op dondag 29 augustus afgesloten met de reuzenommegang, beter bekend als Katuit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie