Krasse Knarren winnen tweede editie krachtbaltornooi

Vorig weekend vond de tweede editie van het dorpstornooi van krachtbalclub ’t Botterken Baasrode plaats. “We organiseren het dorpstornooi om amateurs kennis te laten maken met krachtbal, een sport die niet zo bekend is in onze regio”, zegt Leen De Clercq die de organisatie voor haar rekening nam. Met negen deelnemende mannenploegen en twee vrouwenteams mag de tweede editie een succes genoemd worden. De kampioenstitel ging dit jaar naar de Krasse Knarren, een team dat samengesteld was uit oud-krachtballers. “Alle deelnemende teams bestaan uit sportievelingen die nog nooit krachtbalden of al lang niet meer op het krachtbalveld stonden”, zegt De Clercq. Volgend jaar hoopt de krachtbalclub nog meer amateurs te verwelkomen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord