Geslaagde start van het cultuurseizoen in Dendermonde

boulevart

Dendermonde – De eerste editie van Boulevart, de start van het cultuurseizoen in Dendermonde, op zondag 22 september was een succes. De organisatoren lieten weten tevreden te zijn.

“Boulevart 2013 bewees zijn krachtig potentieel door – vooral in de latere namiddag – al bij de eerste editie een behoorlijke mensenstroom op gang te brengen voor het diverse programma. De blikken van het gretig toekijkende publiek bij de spectaculaire, of net zeer sobere straattheateracts vormen een duidelijke uitnodiging om een tweede editie te gaan uitwerken. We blikken dus tevreden terug op deze bescheiden eerste editie en zien veel groeipotentieel voor de komende jaren”, aldus de organisatoren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord