Aperitieven met Jan Hoet

Lebbeke – De lezingenreeks van De Leesdijk, het samenwerkingsverband van bibliotheken in de regio Dendermonde, kreeg een nieuwe look. De lezingen hebben voortaan plaats op zondagvoormiddag in plaats van maandagavond, en de bibliotheekmedewerkers schenken een aperitief en gaan rond met hapjes. De lezingenreeks heeft de toepasselijke naam ‘Aperitieven met De Leesdijk’ gekregen. Zondag 13 oktober om 10.30 uur is Jan Hoet te gast in de Lebbeekse bibliotheek, Stationsstraat 19. De toegangsprijs, met aperitief én hapjes, bedraagt 5 euro. Reserveren via 052 41 34 41 of bibliotheek@lebbeke.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord