Zoek

Aperitieven met Jan Hoet

Lebbeke – De lezingenreeks van De Leesdijk, het samenwerkingsverband van bibliotheken in de regio Dendermonde, kreeg een nieuwe look. De lezingen hebben voortaan plaats op zondagvoormiddag in plaats van maandagavond, en de bibliotheekmedewerkers schenken een aperitief en gaan rond met hapjes. De lezingenreeks heeft de toepasselijke naam ‘Aperitieven met De Leesdijk’ gekregen. Zondag 13 oktober om 10.30 uur is Jan Hoet te gast in de Lebbeekse bibliotheek, Stationsstraat 19. De toegangsprijs, met aperitief én hapjes, bedraagt 5 euro. Reserveren via 052 41 34 41 of bibliotheek@lebbeke.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie