Zoek

Braziliaans feestje voor goede doel

Rotaract Dendermonde, een serviceclub voor jong volwassenen tussen 18 en 35 jaar, organiseert op 22 februari een Braziliaans feestje in Het Fabriek in Baasrode. Daarom werd aan de party de toepasselijke naam ‘Festa Brasileira’ gegeven. Het is niet de eerste keer dat de Rotaract dit evenement organiseert.

Na middernacht wordt het een paar graden warmer in Het Fabriek. Er staat dan namelijk een act met Braziliaanse danseressen op het programma. Na hun optreden zullen zij zich tussen de feestvierders begeven.

Op ‘Festa Brasileira’ staat onder meer Eric van Les Mecs achter de draaitafels. Hij gaat voor de gelegenheid zwoele Braziliaanse vibes toevoegen aan de gebruikelijke mix van moderne muziekgenres.

De inkomprijs voor ‘Festa Brasileira’ bedraagt tien euro, als je voor elf uur komt betaal je slechts vijf euro. De opbrengst van het evenement gaat naar goede doelen. Rotaract Dendermonde focust vooral op het kinderhuis Sint-Vincentius in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie