Senne Guns op Valentijnsdag in Belgica

Dendermonde – Senne Guns wordt in één adem genoemd met namen als Raymond van het Groenenwoud en Flip Kowlier. Zaterdag 14 februari ontdek je in cultuurcentrum Belgica waarom die vergelijking niet uit de lucht is gegrepen.

Senne Guns bewees al met ‘Hoera Voor De Eleboe’ (2011) dat Nederlandstalige pop fris, spannend en geloofwaardig kan klinken. Door zijn Zappaiaans absurdisme en de postrockinvloeden van Tomàn, zijn andere band, werd het een opmerkelijke plaat. Het leverde hem onder meer een nominatie voor de MIA’s op. Sinds 20 januari is zijn nieuwe album ‘Zon’ uit en vanaf 1 februari trekt Senne Guns op tour door Vlaanderen. Op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari, houdt hij halt in Dendermonde. Absolute aanrader

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord