Zoek

Senne Guns op Valentijnsdag in Belgica

Dendermonde – Senne Guns wordt in één adem genoemd met namen als Raymond van het Groenenwoud en Flip Kowlier. Zaterdag 14 februari ontdek je in cultuurcentrum Belgica waarom die vergelijking niet uit de lucht is gegrepen.

Senne Guns bewees al met ‘Hoera Voor De Eleboe’ (2011) dat Nederlandstalige pop fris, spannend en geloofwaardig kan klinken. Door zijn Zappaiaans absurdisme en de postrockinvloeden van Tomàn, zijn andere band, werd het een opmerkelijke plaat. Het leverde hem onder meer een nominatie voor de MIA’s op. Sinds 20 januari is zijn nieuwe album ‘Zon’ uit en vanaf 1 februari trekt Senne Guns op tour door Vlaanderen. Op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari, houdt hij halt in Dendermonde. Absolute aanrader

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie