Karel Uyttersprot gaat niet voor nieuw mandaat

karel uyttersprot

Lebbeke/Dendermonde – N-VA maakte naar aanleiding van de komende verkiezingen deze week zijn kandidaten voor het Vlaams parlement en voor de Kamer bekend. “We zijn verheugd te melden dat Vlaams Parlementslid, gemeenteraadslid en oud-schepen Marius Meremans de vierde plaats zal bekleden op de lijst voor het Vlaams Parlement”, aldus fractieleider Walter Deygers.

“Een hele eer, en tegelijk een waardering voor zowel het werk in onze lokale afdeling enerzijds als het parlementaire werk anderzijds”, laat Marius Meremans weten.

Goedele Uyttersprot, OCMW-raadslid in Lebbeke, krijgt op Kamerlijst de vijfde plaats toegewezen. Ze was al eerder kandidaat bij vorige verkiezingen. “Deze vijfde plaats is zeer mooi en opent belangrijke perspectieven. Als moeder van een jong en groot gezin en een bloeiende advocatenpraktijk vergde dit wat overleg en organisatie, maar dat is ondertussen geregeld”, zegt ze.

Karel Uyttersprot, volksvertegenwoordiger in het federale parlement, gaat niet meer voor een nieuw mandaat. Uyttersprot: “Bij een nieuw mandaat zou ik op het einde van de legislatuur 70 jaar zijn, en ik wil nog wat anders doen in het leven, maar ’t was mooi en de moeite waard”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord