Zoek

‘Light Shining Through’ nieuw album van FSHS

20140215_fshs
Dendermonde – The Father, The Son and The Holy Simon heeft een derde album met de titel ‘Light Shining Through’ klaar. “De diepste krochten van ons onderbewustzijn hebben we opgezocht, bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar het resultaat van onze noeste arbeid is toch wel een heel mooie cd geworden. Man, man, man, zo fier als een gieter zijn we”, aldus Kurt ‘The Father’ Van den Bossche.

Om het album te promoten werd bij het nummer ‘Take My Hand’ een videoclip opgenomen. Kurt: “Drie handpoppen, Linard, Simon en ikzelf, gaan op zoek naar hun armen, die met een machete bloederig werden afgehakt.” Wil je weten hoe het afloopt, dan kan je vrijdag 21 februari voor de première van de clip terecht in buurtbioscoop Albert in Sint-Gillis. Na afloop wordt de cd ‘Light Shining Through’ live voorgesteld in jeugdhuis Zenith.

“De wereld zullen we die dag niet veranderen, maar we denken niet dat we jullie moeten overtuigen dat het een schone avond zal worden”, aldus Kurt.

De toegang voor de première en het concert bedraagt vijf euro. Reserveren kan eventueel via fshs@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie