Zoek

Tribute to Johnny Cash op 22 februari

Dendermonde – Second Line herdenkt op 22 februari in de Honky Tonk Jazzclub de 82ste verjaardag van Johnny Cash, de man in black.

“Vorig jaar was het exact tien jaar geleden dat de wereld afscheid nam van één van de grootste muzieklegendes ooit. Meer nog, op 26 februari zou Johnny Cash 82 jaar geworden zijn. Een mooi moment vonden we hier bij Second Line om de sfeer nog eens op te roepen van de hoogdagen van hillbilly, country en rock ’n roll music. Dankzij enkele revolutionaire liedjesteksten en een onweerstaanbaar ritme is de man nog steeds razend populair bij jong en oud, iets wat weinig andere muziekidolen gegeven is”, meldt Njord De Petter van Second Line.

Jonathan Heuvinck: “Het is niet gemakkelijk om in Vlaanderen een degelijke Johnny Cash-tribute band te vinden. Gek genoeg vonden we die band uiteindelijk in Aalst, en wel in de vorm van A Boy Named Johhny. Deze jongens hebben een stevige reputatie opgebouwd en mochten onder meer al het beste van zichzelf geven in de Vooruit in Gent, in de live studio van Studio Brussel én als voorprogramma van Hound Dog JR. De Johnny Cash uit de jaren ‘60 zal in den Bunker herleven en tijdloze hits als ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Jackson’ zullen klinken zoals ze door Cash zelf bedoeld zijn. Dat hebben ze ons toch beloofd.”

Op 22 februari staat de Honky Tonk Jazzclub dus helemaal in het teken van de ‘man in black’. De deuren gaan open om 20 uur. De toegang bedraagt 8 euro (leden) en 10 euro (niet-leden), 5 euro (19 tot 26 jaar) en gratis voor wie jonger is dan 18 jaar. Reserveren is niet mogelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie