N-VA en Groen deze ochtend op liefdespad

Dendermonde – “Tradities houden we in ere, dus ook dit jaar trakteert N-VA Dendermonde op Valentijnsdag de pendelaar aan het station van Dendermonde op een stukje lekkere chocolade én een gedichtje van onze huisdichteres Els Van Thuyne”, meldden Cedric De Bruyckere en Klaartje Van Havermaet vooraf. “Opnieuw wensen we de pendelaar een ‘hart’ onder de riem te steken. Want de stiptheid en de dienstverlening van de NMBS blijven een bron van ergernis. Een verminderde samenstelling, verwarming die stuk is, een afgeschafte trein, defecte deuren, gebrekkige communicatie enzovoort. De pendelaars op de lijnen van en naar Dendermonde krijgen er regelmatig mee te maken.”

Groen gooide het over een andere boeg en liet vier postkaarten ontwerpen door bekende cartoonisten. “Treinreizigers kunnen een eigen boodschap op de kaart achterlaten en die kaart dan aan een medereiziger overhandigen. Zo hoopt Groen van Valentijn een feest te maken dat niet alleen geliefden dichter bij elkaar brengt maar ook mensen die zich dagelijks in elkaars buurt bevinden”, aldus Iris Uyttersprot van Groen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

Geef een antwoord