Search

Gezinsbond behandelde 4.120 oppasaanvragen vorig jaar

20140217_gezinsbond
Dendermonde – Vorig jaar coördineerden 16 vrijwilligers van Gezinsbond Gewest Dendermonde liefst 4.120 ‘oppasaanvragen’.

“Dit is meteen het hoogste aantal dat ooit geregistreerd werd in gewest Dendermonde”, laat Wendy Van Hauwermeiren weten. “De sterke stijging heeft vooral te maken met een zeer goede opvolging van oppassers en gezinnen door de coördinatoren en met vooraf duidelijk gemaakte afspraken.”

Ook de kwaliteit van het oppaswerk verklaart de stijging. “Aan de oppassers wordt halfjaarlijks een opleiding aangeboden waarmee zij zich als oppasser kunnen vervolmaken”, aldus Wendy. “Gezinsbond Gewest Dendermonde wil haar kinderoppascoördinatoren eens extra bedanken voor deze vrijwillige taak die zij op zich nemen. Hopelijk mag 2014 een even succesvol jaar worden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie