Stad voegt studieopdrachten renovatieprojecten samen

Dendermonde – Op de vorige gemeenteraad werd het bestek voor onder meer de renovatie van het Administratief Centrum, de gemeenteschool in Grembergen en de stedelijke academie voor muziek, woord en dans goedgekeurd. “De bouw van een nieuwe brandweerkazerne is eveneens aan de orde”, meldt de stad. “Heel wat stadsgebouwen zijn aan verbouwing, uitbreiding of renovatie toe. De voorbije jaren werden verschillende projecten ‘geclusterd’ en toevertrouwd aan één architectenbureau. Deze aanpak zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie. Deze trend wordt nu doorgezet. Op basis van een open offertevraag zullen allerlei studieopdrachten (opnieuw) aan één architectenbureau worden gegund. De nieuwe raamovereenkomst slaat op de periode 2014-2017.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord