Thomas Smith in Zenith

Sint-Gillis – Thomas Smith is een stand-up comedian pur sang met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels als in het Nederlands (gekruid met een licht Antwerps accent). Thomas Smith is een comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent.

Caque is (on)frisse improterreur uit Gent. Politiek incorrect en tegendraads, volstrekt losgeslagen en vrijpostig. Snel en snedig, maar vooral gewoon geestig. Caque is een aanslag op je zindelijkheid. Je bent gewaarschuwd. Kom achteraf niet klagen.

Caque en Thomas Smith kan je op 21 maart in jeugdhuis Zenith in de Otterstraat 58 aan het werk zien.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord