Zoek

Spaghetti à volonté

Dendermonde – Zondag 30 maart organiseert Ninos de la Luna voor de negende keer een spaghettifestijn à volonté in het Heilige Maagdcollege (ingang via de Noordlaan).

De opbrengst gaat integraal naar het project Puririsun in Peru. “Door deze activiteiten zorgen wij er samen met jullie voor dat 110 kleuters en peuters naar het kleuteronderwijs kunnen, waar zij samen met het leeftijdsgenoten genieten van het recht op onderwijs en spelen”, aldus de initiatiefnemers Joeri, Marieke, Charlotte, Emma, Neel, Joke, Liselot, Jan en Lisa. “Wij maken ons sterk dat wij deze jongeren de mogelijkheid geven om een eigen toekomst op te bouwen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie