Spaghetti à volonté

Dendermonde – Zondag 30 maart organiseert Ninos de la Luna voor de negende keer een spaghettifestijn à volonté in het Heilige Maagdcollege (ingang via de Noordlaan).

De opbrengst gaat integraal naar het project Puririsun in Peru. “Door deze activiteiten zorgen wij er samen met jullie voor dat 110 kleuters en peuters naar het kleuteronderwijs kunnen, waar zij samen met het leeftijdsgenoten genieten van het recht op onderwijs en spelen”, aldus de initiatiefnemers Joeri, Marieke, Charlotte, Emma, Neel, Joke, Liselot, Jan en Lisa. “Wij maken ons sterk dat wij deze jongeren de mogelijkheid geven om een eigen toekomst op te bouwen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord