Zoek

“Geboortebos verdient een opkuisbeurt”

Dendermonde – Zaterdag 22 maart worden ouders van pasgeboren kindjes uitgenodigd een boom te platen in het geboortebos op de site Oost Klooster. N-VA laat weten dat het verontwaardigd is over de huidige staat van het geboortebos.

“N-VA vindt dit een mooi en warm initiatief. De jonge kindjes worden ermee opgenomen in onze gemeenschap. En bovendien wordt er nieuw bos mee gecreëerd. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat het stadsbestuur in gebreke blijft wat het onderhoud van het bos betreft”, aldus provincieraadslid Annemie Demuyt en gemeenteraadslid Klaartje Van Havermaet.

“Het bos verdient in eerste instantie een opkuis- en opknapbeurt. Daarnaast vragen we of men onderzoekt hoe het komt dat zoveel boompjes verdwijnen. Moet er voor andere boomsoorten gekozen worden? Wordt er te bruut gemaaid? Of spelen andere factoren een rol? Vast staat dat de huidige toestand een geboortebos onwaardig is,” aldus Klaartje Van Havermaet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie