Zoek

Jong N-VA kandidaten op de verkiezingslijsten

Dendermonde – “Voor de verkiezingen van 25 mei staan op de N-VA lijsten voor het arrondissement Dendermonde liefst zes jongeren op de lijst”, meldt voorzitter Giel Van Medegael. Het gaat om An Vervliet (Lebbeke), Tomas Roggeman (Dendermonde), Ward Vrancken (Buggenhout), Klaartje van Havermaet (Dendermonde), Jasmien Jaques (Laarne) en Laurens Himpe (Wichelen).

An Vervliet (31) komt uit Lebbeke en zetelt sinds de laatste verkiezingen zowel in de gemeenteraad als in de provincieraad. Ze is al geruime tijd actief in de (Jong) N-VA gelederen en werkt als parlementair medewerker in het federaal parlement. Tomas Roggeman (27) is het jongste gemeenteraadslid van Dendermonde. Hij ijvert voor propere gemeenten en een toekomstgericht erfgoedbeleid. Tomas is medewerker in het federaal parlement. Door zijn engagement voor de jeugd werd hij nationaal bestuurslid van Jong N-VA. Ward Vranken (27) is jeugdwerker en tevens secretaris van de lokale afdeling. Hij behaalde een master in de educatieve studies en zijn interessegebieden zijn jeugd, onderwijs, welzijn, milieu. Klaartje Van Havermaet (29) woont in het centrum van Dendermonde en werkt als parlementair medewerkster in het Vlaams Parlement. Daarnaast is ze gemeenteraadslid en secretaris van de lokale afdeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie