Zoek

De Bruiloft in Teater De Minne

Lebbeke – Toneelkring Wij brengt in april en mei het stuk ‘De Bruiloft’ van auteur Bertold Brecht in een regie van Benny Ceuppens. De toeschouwer krijgt het verhaal van Layla en Alain gepresenteerd. Beiden zijn net getrouwd. Ze hebben familie en vrienden uitgenodigd om samen de bruiloft te vieren. Bruid en bruidegom zijn apetrots op de zelfgemaakte meubelen en de inrichting van hun nieuwe huis. Ze stellen dan ook alles in het werk om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken en trakteren de genodigden op een feestelijke maaltijd. Wanneer de drank begint te vloeien, komen echter al snel onderdrukte frustraties en opgekropte verlangens naar boven.

Het stuk ‘De Bruiloft’ wordt opgevoerd op 26, 28 en 30 april en 2, 3, 9 en 10 mei in Teater De Minne, Lange Minnestraat 18-20 in Lebbeke. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur. De toegang bedraagt 9 euro. Reserveren kan via reservatie@toneelkringwij.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie