Zoek

Lien zoekt steun voor bouwkamp

Lebbeke – Lien Van den Meersch uit Lebbeke vertrekt op 2 juli met drie andere vrijwilligers voor vier weken naar India om er deel te nemen aan een bouwkamp van de Damiaanactie. “Dit wou ik al zo lang. Al van kleins af stond ik het laatste weekend van januari klaar om stiftjes te gaan verkopen. De Damiaanactie ligt me dus nauw aan het hart. Het is de enige organisatie waarvan ik kan zeggen dat ze de mensen echt helpen met jouw centen”, blogt Lien.

Het team van Lien zal samen met Indische arbeiders in Amda een ziekenzaal voor leprapatiënten bouwen. “Amda ligt in de buurt van de stad Saraikala, een district van Jharkhand in het noorden van India op ongeveer op 1.300 kilometer van de hoofdstad New Delhi. Als deelnemer aan het bouwkamp stel ik mijn tijd ter beschikking en betaal ik mijn reis- en verblijfkosten zelf. Daarnaast proberen we met de groep sponsorgeld bijeen te brengen om het bouwproject in Jharkhand te ondersteunen”, licht Lien toe. Wie haar wil steunen, kan terecht op het mailadres lienvandenmeersch@hotmail.be.

20140322_damiaanactie
Lien (onderaan in het midden) bouwt deze zomer mee aan een ziekenzaal voor leprapatiënten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie