Oudegem kiest op 5 april eigen vlag

Oudegem – De Oudegemse vriendengroep ’t Pÿl wil graag dat tijdens de jaarlijkse kermis in september aan alle huizen in de deelgemeente een ‘Haagemse’ vlag wappert. De vereniging lanceerde daarom eind vorig jaar de ontwerpwedstrijd ‘Een vlag veur Haagem’. “Tot onze grote verbazing werden er maar liefst 25 ontwerpen ingediend. De Oudegemenaar is duidelijk fier op zijn of haar gemeente en wil dit ook tonen. Een vlag gaat die trots en samenhorigheid alleen nog maar verhogen”, aldus Tom Bogman. De inwoners van Oudegem kunnen op zaterdag 5 april van 11 tot 19 uur in het parochiecentrum een stem uitbrengen op één van de door de jury geselecteerde ontwerpen. De bedoeling is om in de loop van juni de winnende vlag tegen een democratische prijs aan te bieden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord