Filmstudent financiert eigen eindwerk

20140322_gertjanvanhaver

Dendermonde – Dendermondenaar Gertjan Van Haver zit in het laatste jaar aan de filmschool Narafi in Brussel en legt de lat voor zijn eindwerk hoog. “Ik had voor mijn eindwerk een nieuwsreportage of een muziekclip kunnen draaien, maar ik wilde graag een kortfilm maken”, vertelt hij. “Het wordt een kortfilm over een bokser die zich voorbereid op een nieuwe kamp, maar op zijn weg allerlei problemen tegenkomt.” Aan het scenario schreven trouwens ook stadsgenoten Artur Eranosian en Nils Van Dievoort mee. “De hoofdrol wordt vertolkt door Thomas Abbeel uit Dendermonde en als alles goed gaat wordt de muziek door een Dendermondse band opgenomen.” De extra kosten voor het kortfilmproject moet Gertjan Van Haver zelf dragen en daarom kwam hij op het idee om 100 collector edition dvd’s van de kortfilm aan te bieden. Wie de dvd wil, kan voor meer informatie terecht op het e-mailadres gertjan.vanhaver@gmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord