Rampenplan afgekondigd na gaslek

Dendermonde – Het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen meldden dat het gemeentelijk rampenplan werd afgekondigd nadat in De Dammenlaan een gaslek werd ontdekt. De toestand is onder de controle en er is geen verder gevaar.

Update: Hieronder de mededeling die de stad Dendermonde om 21.15 uur online plaatste.

“Vanavond vrijdag 18 april 2014 omstreeks 20 uur werd de gemeentelijke fase van het noodplan afgekondigd n.a.v. een gaslek in een appartementsgebouw in de Dammenlaan 188. Het volledige gebouw werd ontruimd. Alle aanwezigen in het gebouw werden aanvankelijk verzameld op het naburig gelegen speelplein en worden momenteel overgebracht naar het woonzorgcentrum Aymonshof, Gentsesteenweg. Eandis was onmiddellijk ter plaatse om de toevoer te dichten. De hulpdiensten zijn bezig met de ventilatie van het gebouw. De omgeving is afgesloten voor het verkeer. Verwanten van getroffenen en mogelijke slachtoffers kunnen voor meer informatie en vragen terecht op het nummer 052-26 27 05.”

Meer nieuws op dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord