Search

Slechts 4 op 1864 chauffeurs reed te snel

Dendermonde – De lokale politie maakte de resultaten bekend van de felbesproken nationale flitscampagne ‘Ik flits mee’ die op donderdag plaatsvond.

“Tijdens de campagne reed minder dan één procent van de gecontroleerde bestuurders in Dendermonde te snel”, aldus de politie. “Van de 1.864 gecontroleerde voertuigen gingen er slechts 4 in de fout. Onze flitswagen stond opgesteld op drie locaties die de inwoners als meest verkeersgevaarlijk beschouwen in onze politiezone met name:
Heirbaan, Van Langenhovestraat en de Hullenkensstraat.”

“Op een andere locatie die veel stemmen kreeg, met name de Geldroplaan, hebben we gisteren geen snelheidscontroles uitgevoerd omdat het een zone 30 is in een schoolomgeving en het momenteel paasvakantie is. Aangezien negen inwoners deze plaats toch ook signaleerden als verkeersgevaarlijk, zullen er binnenkort metingen gebeuren m.b.v. het analysetoestel. Als daaruit blijkt dat er zich daadwerkelijk een probleem stelt, zal er zowel bij aanvang als einde van de schooluren gecontroleerd worden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie