Search

KV Sint-Gillis organiseert finales Dendercup

Sint-Gillis – Jeugdteams van SK Lebbeke, Juventus Schoonaarde en KV Sint-Gillis spelen op zondag 27 april de finale van de Dendercup, een jeugdvoetbalcompetitie voor U6- en U7-ploegen uit de regio Dendermonde.

De Dendercup is een initiatief van KV Sint-Gillis. De voorbije maanden speelden de jongste jeugdploegen van KV Sint-Gillis, SK Lebbeke, Juventus Schoonaarde en Rangers Opdorp een mini-competitie. De beste twee teams uit elke leeftijdscategorie zullen op zondag 27 april onder elkaar uitmaken, wie zich de allereerste winnaar van de Dendercup mag noemen.

De finale bij de U6 wordt een Lebbeeks onderonsje want de beide U6-teams van SK Lebbeke nemen het tegen mekaar op. Bij de U7 neemt Juventus Schoonaarde het op tegen KV Sint-Gillis.

Organisator Luc Vanhooimissen blikt alvast tevreden terug op de eerste editie van de Dendercup en droomt al hardop van een tweede editie, die eventueel ook wordt betwist in andere leeftijdscategorieën.

De finales worden gespeeld op zondag 27 april vanaf 10.30 uur op de jeugdterreinen van KV Sint-Gillis aan de Rode Weg in Sint-Gillis-Dendermonde.

Programma
10.30 uur: finale U6: KSK Lebbeke (1) vs KSK Lebbeke (2)
11.30 uur: finale U7: KV Sint-Gillis vs Juventus Schoonaarde
12.30 uur: prijsuitreiking

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie