Zoek

Holy Simon drumt bij Warhola

Dendermonde – Warhola won op 30 maart Humo’s Rock Rally, dé talentenjacht voor rockbands in Vlaanderen. Waarschijnlijk hadden we daar verder weinig aandacht aan gegeven ware het niet dat Dendermondenaar Simon Ruyssinck drumt bij Warhola. Simon is vooral bekend van ‘The Father, The Son and the Holy Simon’ en ‘Our Lips Are Sealed’. In de wandelgangen doet intussen het gerucht de ronde dat Warhola begin juli misschien op Marktrock Dendermonde zou spelen. Luister alvast zelf: https://soundcloud.com/warholamusic.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie