Holy Simon drumt bij Warhola

Dendermonde – Warhola won op 30 maart Humo’s Rock Rally, dé talentenjacht voor rockbands in Vlaanderen. Waarschijnlijk hadden we daar verder weinig aandacht aan gegeven ware het niet dat Dendermondenaar Simon Ruyssinck drumt bij Warhola. Simon is vooral bekend van ‘The Father, The Son and the Holy Simon’ en ‘Our Lips Are Sealed’. In de wandelgangen doet intussen het gerucht de ronde dat Warhola begin juli misschien op Marktrock Dendermonde zou spelen. Luister alvast zelf: https://soundcloud.com/warholamusic.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord