Zoek

Hoorn, beiaard en orgel vormen Trio Vlassenbroek

20140421_triovlassenbroek

Vlassenbroek – De drie Dendermondenaren Ernest Maes (hoorn), Lorenz Meulebroek (beiaard) en Nils Hellemans (orgel) vormen samen het ‘Trio Vlassenbroek’ en brengen op vrijdag 2 mei in een gevarieerd programma in het sfeervolle Sint-Gertrudiskerkje in Vlassenbroek.

Dendermondenaar Lorenz Meulebroek studeerde orgel aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Dendermonde en beiaard de Koninklijke Beiaardschool ‘Jef Denyn’ in Mechelen. Hij begeleidt ook het Dendermondse jeugdkoor Livotiko. Stadsgenoot Nils Hellemans volgt les aan het Lemmensinstituut in Leuven. In 2011 werd hij 2e laureaat van de ‘Steinway Pianocompetition voor de jeugd’ en kreeg in datzelfde jaar een eerste prijs voor orgel en piano op ‘Dexia Classics’. Ernest Maes is een Dendermonds componist, muziekpedagoog, dirigent en hoornist. Hij studeerde onder meer aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Trio Vlassenbroek speelt op vrijdag 2 mei om 20 uur in de Sint-Gedrudiskerk in Vlassenbroek. De toegang bedraagt 10 euro (drankje achteraf inbegrepen). Info en tickets: nils.hellemans@hotmail.com of 0476 62 30 44.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie