Denderpop presenteert 2 Fabiola

20140421_denderpop
Dendermonde – Denderpop verhuisde vorig jaar naar een nieuwe locatie en dat bleek achteraf een juiste keuze. “Onze vorige editie was een voltreffer. De nieuwe locatie was duidelijk een goede zet”, aldus de organisatoren op hun website. “Dit jaar zal Denderpop zijn tenten opslaan in het park op 21 juni. Denderpop blijft uiteraard volledig gratis en non-profit. Met de opbrengst ondersteunen we bovendien Blijdorp en de jeugdwerking in onze stad. We vinden het fijn om eens iets terug te geven aan de mensen.” Op het programma dit jaar staan Par Hasard, Bounder, What About Washington?, madSkat, The Black Band, 2 Fabiola ft Loredana en dj Pat Krimson.

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord