Zoek

Denderpop presenteert 2 Fabiola

20140421_denderpop
Dendermonde – Denderpop verhuisde vorig jaar naar een nieuwe locatie en dat bleek achteraf een juiste keuze. “Onze vorige editie was een voltreffer. De nieuwe locatie was duidelijk een goede zet”, aldus de organisatoren op hun website. “Dit jaar zal Denderpop zijn tenten opslaan in het park op 21 juni. Denderpop blijft uiteraard volledig gratis en non-profit. Met de opbrengst ondersteunen we bovendien Blijdorp en de jeugdwerking in onze stad. We vinden het fijn om eens iets terug te geven aan de mensen.” Op het programma dit jaar staan Par Hasard, Bounder, What About Washington?, madSkat, The Black Band, 2 Fabiola ft Loredana en dj Pat Krimson.

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie