Zoek

Cafévrienden richtten supportersclub Rode Duivels op

20140421_pertodevils

Dendermonde – De nationale voetbalploeg heeft er een nieuwe supportersclub bij. De Pertodevils hebben hun thuisbasis in café Pertotal in Sint-Gillis en zijn sinds kort aangesloten bij de overkoepelende supportersfederatie 1895.

“Bij aanvang van de kwalificatiecampagne voor het wereldkampioenschap in Brazilië besloten we met zes vaste klanten van café Pertotal en eigenaar Kris Kieckens, voorzitter van De Pertodevils, een wedstrijdabonnement te nemen. Door de goede prestaties van onze nationale ploeg klonk de vraag naar de oprichting van een club steeds harder en vandaag is de club dus een feit”, aldus secretaris Stijn Pluym.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de club aansluiten en betalen 33 euro voor de periode tot en met het Europees Kampioenschap in 2016. Supporters krijgen in ruil onder meer voorrang om tickets voor thuiswedstrijden van de Rode Duivels te kopen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie