Search

“Bloembakken verhogen kans op ongevallen”

Schoonaarde – De bloembakken in de Langestraat verdwijnen. Het effect op de gereden snelheid blijkt volgens het stadsbestuur erg gering te zijn. “Door nog steeds onaangepaste snelheid van automobilisten, brengen de bloembakken zelfs een verhoogd risico op ongevallen met zich mee. We hebbe op basis van deze ongunstige evaluatie beslist om de bloembakken terug te verwijderen. De stedelijke diensten zullen verder alternatieve oplossingen onderzoeken om de snelheid in deze straat terug te dringen”, aldus het stadsbestuur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie