“Bloembakken verhogen kans op ongevallen”

Schoonaarde – De bloembakken in de Langestraat verdwijnen. Het effect op de gereden snelheid blijkt volgens het stadsbestuur erg gering te zijn. “Door nog steeds onaangepaste snelheid van automobilisten, brengen de bloembakken zelfs een verhoogd risico op ongevallen met zich mee. We hebbe op basis van deze ongunstige evaluatie beslist om de bloembakken terug te verwijderen. De stedelijke diensten zullen verder alternatieve oplossingen onderzoeken om de snelheid in deze straat terug te dringen”, aldus het stadsbestuur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord