Avondmarkt op 21 juni

Dendermonde – Het stadsfestival Denderpop op 21 juni organiseert dit jaar voor de eerste keer een avondmarkt. “Momenteel hebben we al een 13-tal kraampjes, maar we zouden dat aantal graag nog wat optrekken”, aldus medeorganisator Rob Huijghe. “Deze avondmarkt heeft eveneens plaats in het stadspark, aan de rand van ons festival. Ondertussen spelen uiteraard weer de beste van bands van Dendermonde en omstreken!” De plaatsen zijn gratis en inschrijven kan via de website van Denderpop.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord